Recept

Rybí vývar s bílým vínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20346

Ingredience

1 ks Bobkový list
0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
500 g Kapr obecný
1 ks Mrkev kořen
2 ks Nové koření celé
2 ks Pepř černý celý
1 ks Petržel kořen
0,5 ks Polévkové kostky Vitana
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
100 ml Víno bílé
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 318 kcal
Kilojoule 1 331kJ
8% Sacharidy 30 g
126% Tuky 95 g
17% Sodík 337 mg
50% Bílkoviny 28 g

Rybí vývar s bílým vínem postup přípravy receptu:

1

Očištěné porce kapra včetně hlavy omyjeme, vložíme do hrnce, přidáme očištěnou zeleninu a vsypeme koření. Vše zalijeme vodou, osolíme a přivedeme k varu. Zvolna vaříme asi 30 minut.

2

Polévku přecedíme, maso obereme, vykostíme a nakrájíme na kostičky. Přidáme zpět do polévky, přilijeme víno a rozdrobíme kousek masoxu. Polévku ohřejeme téměř k varu.

3

Podáváme s kostičkami nasucho opečené žemle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept