Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 20492

Ingredience

100 g Celer řapíkatý
4 ks Ciabatta
60 g Cibule
60 g Fenykl čerstvý
250 g Hřebenatka
50 g Krevety tygří - loupané
50 g Mrkev kořen
80 ml Olej olivový
150 g Olihně
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel - nať
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Sůl
300 g Treska aljašská
125 ml Víno bílé
1500 ml Vývar rybí
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 685 kcal
Kilojoule 2 866kJ
15% Sacharidy 56 g
36% Tuky 27 g
104% Sodík 2 g
87% Bílkoviny 49 g

Zuppa di pesce postup přípravy receptu:

1

Na polovině rozpáleného oleje osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, celer, 2 stroužky česneku, mrkev, petrželku a necháme změknout. Osolíme, opepříme, přidáme cayenský pepř a fenykl a necháme smažit 3 minuty. Vše poté zalijeme vínem a vaříme do jeho úplného vyvaření. Pak přimícháme rajčata, rybí vývar a uvedeme k varu. Vaříme za mírnější teploty 20 minut.

2

Naplocho rozloženou oliheň lehce nakrojíme na vrchní straně do tvaru křížků, maso neprokrajujeme! Poté pokrájíme příčně na jednotlivé menší kousky. Rybí maso taktéž pokrájíme a dáme vše vařit do připravené polévky cca na 1 minutu, pak přimícháme hřebenatky a krevety a necháme další 3 minuty povařit. Osolíme a opepříme dle chuti.

3

Chleba osmažíme na zbylém oleji společně s česnekem. Přendáme jej do servírovacích misek, do každé jeden plátek, zalijeme polévkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept