Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 20513

Ingredience

2 ks Cibule
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Pepř černý celý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Rajčata
2 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 559 kcal
Kilojoule 2 338kJ
2% Sacharidy 9 g
64% Tuky 48 g
13% Sodík 255 mg
43% Bílkoviny 24 g

Pepřové kotlety postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté kotlety naklepeme, po okrajích nařízneme a posypeme částí nadrceného pepře.

2

V pánvi na rozpáleném oleji opékáme maso po každé straně asi 3 minuty, vyjmeme a necháme na nahřátém talíři.

3

Do výpeku v pánvi vložíme oloupanou, na dílky nakrájenou cibuli, osmažíme ji a položíme vedle kotlet.

4

Smícháme máslo s nasekanou petrželkou a česnekem a směs poklademe na kotlety.

5

Oloupaná rajčata podusíme, posypeme nastrouhaným sýrem a mírně osolíme. Upravíme na talíře spolu s kotletami a vše ještě posypeme zbylým nadrceným pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept