Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 20779

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 483 kcal
Kilojoule 2 021kJ
13% Sacharidy 48 g
35% Tuky 26 g
9% Sodík 172 mg
32% Bílkoviny 18 g

Fagioli all'uccelletto postup přípravy receptu:

1

Fazole necháme máčet přes noc ve studené vodě. Před přípravou vodu slijeme, dáme fazole do hrnce, zalijeme vodou a přidáme bouqet garni (svazek bylinek z bobkového listu, tymiánu a estragonu). Vše dáme vařit. Jakmile přivedeme vodu k varu, přilijeme 24 ml olivového oleje a necháme vařit 60 minut. Poté dolijeme 500 ml vařící vody a přisypeme 1 lžičku soli. Vaříme dalších 30 minut do změknutí.

2

Šalvěj, olej a rozpůlené stroužky česneku necháme chvíli prohřát v hrnci, poté přidáme pokrájená rajčata a vaříme 10 minut. Česnek a šalvěj z omáčky odstraníme. Do hotové omáčky vmícháme uvařené fazole, osolíme, opepříme a přilijeme trochu vroucí vody. Necháme vodu vyvařit a odstavíme z plotny.

3

Těsně před podáváním přilijeme balsamikový ocet, dobře promícháme a ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept