Recept

Kuře v kokosové marinádě

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20859

Ingredience

marináda
1 polévková lžíce Citronová šťáva
4 ks Hřebíček
200 g Jogurt bílý
3 polévková lžíce Kokos - mletý (Kopra)
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Skořice mletá
1 kávová lžička Solamyl
Kuře v kokosové marinádě
1200 g Kuře
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 800 kcal
Kilojoule 3 345kJ
1% Sacharidy 5 g
79% Tuky 59 g
21% Sodík 428 mg
104% Bílkoviny 58 g

Kuře v kokosové marinádě postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté kuře naporcujeme, osolíme, potřeme marinádou a necháme 12 hodin v chladu odležet. Potom porce kuřete zakapeme olejem a na pekáči v troubě zvolna upečeme.

2

3

Příprava marinády: Jogurt smícháme se skořicí, kokosem, olejem, nadrceným hřebíčkem, solamylem a citronovou šťávou. Vše dobře promícháme.

Poznámka

Podáváme s rýží a ovocným salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept