Zdravý recept

Čirý zvěřinový vývar

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 20989

Ingredience

50 g Celer bulvový
300 g Hovězí maso přední
30 g Kerblík
1000 g Koroptev
1 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Pórek
0,5 kávová lžička Sůl
150 g Zaječí maso

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 197 kcal
Kilojoule 824kJ
1% Sacharidy 4 g
51% Tuky 38 g
4% Sodík 77 mg
59% Bílkoviny 33 g

Čirý zvěřinový vývar postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vložíme 2 koroptve nebo 1 bažantí slepici. Vložíme hovězí maso s kostí a zaječí maso. Přidáme posekaný kerblík, celer, mrkev a pórek. Zalijeme vodou, osolíme, opepříme, přivedeme k varu a vaříme 2 hodiny.

2

Hotový vývar scedíme, nalijeme do polévkové mísy, maso obereme, nakrájíme na malé kousky a podáváme zvlášť.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept