Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21048

Ingredience

2 ks Cibule
600 g Jehněčí maso mleté
0,5 dl Olej slunečnicový
0,5 kávová lžička Pepř bílý
0,5 polévková lžíce Sůl
2 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 474 kcal
Kilojoule 1 982kJ
2% Sacharidy 6 g
51% Tuky 38 g
17% Sodík 333 mg
45% Bílkoviny 26 g

Jehněčí pljeskanice postup přípravy receptu:

1

Jehněčí mleté maso dobře promícháme s rozmačkaným česnekem, solí, pepřem a drobně nakrájenou cibulí.

2

Maso dáme na půl hodiny odležet do chladničky, pak z něj vytvarujeme středně velké placky.

3

Pljeskanice usmažíme na pánvi v rozpáleném oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept