Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2149

Ingredience

100 g Cukr krupice
150 ml Ocet kvasný lihový
100 ml Olej stolní
100 g Paprika sterilovaná
40 g Sůl
2000 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 184 kcal
Kilojoule 771kJ
6% Sacharidy 22 g
14% Tuky 10 g
86% Sodík 2 g
5% Bílkoviny 3 g

Zelný salát pikantní postup přípravy receptu:

1

Hlávky zelí očistíme, rozkrojíme, zbavíme košťálu a nakrájíme je na čtverečky. Krátce je spaříme vařící vodou a necháme okapat.

2

Potom zelí osolíme a necháme prochladnout. Přidáme ocet, olej, cukr a na malé kousky nakrájenou papriku. Vše promícháme a necháme odležet v chladu.

3

Zelný salát podáváme vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz