Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 26 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 16 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21510

Ingredience

3 kávová lžička Hořčice
4 kávová lžička Paprika mletá sladká
3 kávová lžička Pepř bílý
2 kávová lžička Petržel - nať
3 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety
1 l Víno červené
15 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 404 kcal
Kilojoule 1 691kJ
3% Sacharidy 10 g
13% Tuky 10 g
32% Sodík 648 mg
39% Bílkoviny 22 g

Vepřové na víně postup přípravy receptu:

1

Naklepeme maso a vložíme do mísy.

2

Maso v míse smícháme se solí, pepře, petrželí, strouhaným česnekem, hořčicí a paprikou.

3

Do masa vlijeme víno.

4

Vše důkladně promícháme a necháme 2 dny v chladničce.

5

Maso grilujeme 8 minut z každé strany.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept