Pstruh na cibuli - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pstruh na cibuli
Celkový čas: | 45 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | pobihalka |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (96%) |
ID receptu: | 21558 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
8 ks | Cibulka jarní |
40 ml | Omáčka sójová |
2 kg | Pstruh |
400 g | Rýže loupaná |
1 kávová lžička | Sůl |
1 kávová lžička | Zázvor mletý |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 85g |
---|---|
Cholesterol | 290,0mg |
Draslík | 2g |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 646,1mg |
Vitamín B6 | 1,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 9,4mg |
Vitamín E | 1,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 10,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibulka jarní, Pstruh, Rýže loupaná, Sůl, Zázvor mletý mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Omáčka sójová mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pstruh na cibuli postup přípravy receptu:
1 | Připravíme si dvě ryby, každou o váze jednoho kilogramu. Obě nařízneme třikrát z každé strany, potřeme je solí a necháme ležet asi dvacet minut. Poté ji na plechu posypeme zázvorem. Rybu ugrilujeme nebo připravíme na páře. Po dvaceti minutách ji vyjmeme, přelijeme omáčkou a posypeme cibulkou. |
2 | Podáváme s rýží. |