Recept

Dušené zelí - podvarak

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21637
Kategorie: Přílohy

Ingredience

2 ks Cibule
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
100 g Rýže loupaná
100 g Sádlo škvařené
0,5 polévková lžíce Sůl
13 dl Vývar zeleninový
1,5 dl Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 433 kcal
Kilojoule 1 812kJ
12% Sacharidy 42 g
35% Tuky 27 g
71% Sodík 1 g
14% Bílkoviny 8 g

Dušené zelí - podvarak postup přípravy receptu:

1

V hrnci na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, pak přidáme kysané zelí, promícháme a dusíme doměkka pod pokličkou přibližně 15 minut.

2

Pokud je potřeba podlijeme 0.5 - 1 dl vývaru.

3

K zelí přidáme dobře propláchnutou rýži, sůl, papriku, pepř, přilijeme 2 dl vývaru, promícháme a dusíme až rýže bude měkká.

4

Hotový podvarak má zlatohnědou barvu a je bez tekutiny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept