Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Fazolové karbanátky 5 1
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 21736
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Cibule
250 g Fazole bílé
1,5 dl Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
150 g Strouhanka
1 polévková lžíce Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 474 kcal
Kilojoule 1 981kJ
17% Sacharidy 59 g
22% Tuky 17 g
41% Sodík 812 mg
41% Bílkoviny 23 g
Fazolové karbanátky

Fazolové karbanátky postup přípravy receptu:

1

Bílé fazole den předem namočíme do vody, druhý den je 5 minut uvaříme v té samé vodě, pak je scedíme, zalijeme čistou vodou a vaříme doměkka.

2

Uvařené fazole dáme do mísy, přidáme k nim vejce, strouhanku, sůl, pepř a drobně pokrájenou cibuli.

3

Směs dobře promícháme a rukama tvoříme karbanátky, které usmažíme na rozpáleném oleji z každé strany.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept