Jednoduchý recept

Parma v troubě

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 22944

Ingredience

600 g Brambory
2 ks Cibule
100 ml Olej olivový
1000 g Parma
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 398 kcal
Kilojoule 1 664kJ
4% Sacharidy 16 g
27% Tuky 20 g
7% Sodík 142 mg
65% Bílkoviny 37 g

Parma v troubě postup přípravy receptu:

1

Rybu očistíme, nařízneme, ochutíme solí a pepřem, potřeme olejem z obou stran a dáme na plech.

2

Brambory oškrábeme, nakrájíme na plátky a poklademe kolem ryby. Dvě cibule pokrájíme na kolečka a položíme na brambory. Brambory s cibulí osolíme a pokrm dáme do trouby zapéct. Pečeme při střední teplotě asi 40 minut. V průběhu pečení rybu potíráme olejem.

3

Upečenou rybu servírujeme na oválném talíři obloženou bramborami s cibulí a posypanou posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept