Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 22953

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Cibule
10 g Jíška instantní
1200 g Kapr obecný
100 ml Martell cognac
25 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
600 g Rýže dušená
1 kávová lžička Sůl
5 g Tymián čerstvý
1300 ml Víno červené
2 stroužek Česnek
20 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 635 kcal
Kilojoule 2 655kJ
9% Sacharidy 32 g
21% Tuky 15 g
12% Sodík 244 mg
69% Bílkoviny 39 g

Rybí ragú z kapra postup přípravy receptu:

1

Kapra očistíme, zbavíme šupin a nakrájíme na podkovy. Vložíme do hrnce, přisypeme pokrájenou cibuli, posekanou petrželku, tymián, bobkový list, prolisovaný česnek, osolíme a opepříme. Zalijeme červeným vínem, koňakem, a vaříme 30 minut.

2

Kapra vyjmeme, rozdělíme na talíře a omáčku ještě upravíme. Do omáčky vmícháme máslo, jíšku a plátky žampionů. Povaříme 5 minut a přecedíme.

3

Omáčkou přelijeme kousky ryby a podáváme s vařenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept