Ančovičky jako předkrm - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 60 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Ančovičky jako předkrm
Celkový čas: | 60 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 30 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | nos |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 22994 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
4 ks | Ančovičky konzervované |
60 ml | Olej olivový |
2 ks | Paprika červená |
5 g | Pepř černý mletý |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 38,3mg |
Draslík | 334,4mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 44,7mg |
Vitamín E | 2,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Ančovičky konzervované, Paprika červená mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Ančovičky jako předkrm postup přípravy receptu:
1 | Dobře očistěné paprik omyjeme je a osušíme rozkrojíme je, vyjmeme jádřinec a dáme je pod gril rozpálený na 220 °C. Necháme je 6-10 minut péci, aby šla dobře sloupnout slupka. Potom je oloupeme, pokrájíme a rozložíme na servírovací mísu. |
2 | Ančovičky zbavíme soli a kostí, nakrájíme je na kousky a naskládáme na papriky. Vše okořeníme čersvě mletým pepřem, přelijeme olejem a před podáváním necháme 30 minut odpočinout. |