Recept

Fazole s klobásou a zeleninou

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 105 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 23207

Ingredience

2 ks Celer bulvový
400 g Cibule
1,3 šálek Fazole černé
150 g Klobása Dunajská
65 ml Olej stolní
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
750 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
625 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

70% Kalorie 1,380 kcal
Kilojoule 5 775kJ
16% Sacharidy 57 g
129% Tuky 97 g
91% Sodík 2 g
75% Bílkoviny 42 g

Fazole s klobásou a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Celery nakrájíme nadrobno, klobásy na kousky, papriky zbavíme semen a nakrájíme je na větší kousky, slaninu nakrájíme na kousky. Fazole necháme přes noc bobtnat ve studené vodě. Pak je scedíme a deset minut povaříme v čerstvé vodě. Pak je opět zcedíme.

2

Na oleji tři minuty opékáme cibulky a celer, přidáme slaninu a pokračujeme dalších deset minut. Vložíme mletou papriku a klobásu, po dvou minutách směs přendáme do pekáčku a promícháme s fazolemi.

3

Vývar v pánvi uvedeme do varu, osolíme, opepříme a zalijeme s ním maso. To pečeme v předehřáté troubě asi hodinu.

4

Poté přimícháme papriky a pokračujeme patnáct minut.

5

Okamžitě podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept