Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23556

Ingredience

30 g Bazalka
200 g Filé z mečouna
40 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
40 g Petržel - nať
5 g Sůl
300 g Těstoviny Penne
3 l Voda pitná
1 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 433 kcal
Kilojoule 1 811kJ
16% Sacharidy 56 g
18% Tuky 13 g
28% Sodík 564 mg
37% Bílkoviny 21 g

Penne s mečounem postup přípravy receptu:

1

Omyjeme rybí maso a pokrájíme na kostky. Stejně nakrájíme i rajčata. Česnek lehce podrtíme. Bazalku a petrželku nasekáme.

2

Do pánve nalijeme olej a osmažíme na něm stroužek česneku. Vyhodíme ho, dáme do pánve kostky rybího masa a za častého míchání je po všech stranách osmažíme. Osolíme a opepříme, vyjmeme a dáme stranou.

3

Do téže pánve nasypeme kostičky rajčat, osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem a za občasného zamíchání je 3-4 minuty dusíme.

4

Vratíme do pánve kostky rybího masa, posypeme nasekanou petrželkou a nasekanou bazalkou a 1 minutu je prohříváme.

5

Mezitím uvaříme těstoviny. Promícháme je s omáčkou s rybím masem, hotový pokrm přendáme na servírovací mísu a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept