Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 23738

Ingredience

25 ml Citronová šťáva
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
60 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska aljašská
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 271 kcal
Kilojoule 1 135kJ
5% Sacharidy 18 g
9% Tuky 7 g
22% Sodík 443 mg
59% Bílkoviny 33 g

Obalovaná treska postup přípravy receptu:

1

Z tresky použijeme jen filety, které osolíme, opeříme, obalíme v mouce, potom namočíme v rozšlehaných vejcích a nakonec obalíme ve strouhance z bílého chleba.

2

Na pánvi rozehřejeme máslo a filety usmažíme po obou stranách. Na talíři pokapeme citronovou šťávou a zbytkem másla z pánve.

Poznámka

Jako příloha jsou vhodné opečené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept