Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 23747

Ingredience

1 ks Bobkový list
40 g Cibule
25 ml Citronová šťáva
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Máslo čerstvé
5 ks Pepř černý celý
2 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska aljašská
150 ml Voda pitná
150 ml Víno bílé
250 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 417 kcal
Kilojoule 1 746kJ
12% Sacharidy 45 g
15% Tuky 11 g
26% Sodík 527 mg
63% Bílkoviny 35 g

Tresky na pekáči postup přípravy receptu:

1

Tresky očistíme, nařízneme podél hřbetu a vyndáme páteř. Vykuchané ryby osolíme, opepříme i zevnitř, lehce obalíme v mouce. Do máslem vymazaného pekáčku narovnáme ryby, zakapeme citronovou šťávou, zasypeme pokrájenou cibulí, přidáme pár zrnek celého pepře a bobkový list. Podlijeme vývarem, dáme zapéct. Během pečení podléváme bílým vínem a vodou. Pečeme asi 30 minut, až nám omáčka zhoustne.

2

Na talířích porce ryby přelijeme omáčkou z pekáčku a posypeme posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept