Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 32 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 23924

Ingredience

100 g Lanýž
400 g Mořský jazyk
60 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
100 ml Smetana 16% (pochoutková)
1 kávová lžička Sůl
150 ml Voda pitná
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 510 kcal
Kilojoule 2 136kJ
2% Sacharidy 6 g
47% Tuky 35 g
28% Sodík 558 mg
76% Bílkoviny 42 g

Mořský jazyk Lutetia postup přípravy receptu:

1

Mořský jazyk očistíme, odřízneme černou kůži, bílou oškrábeme.

2

Pekáček vymažeme silnou vrstvou másla, rybu osolíme, opepříme i zevnitř a vložíme do pekáčku. Rybu kolem dokola obložíme plátky lanýžů a žampionů, pokropíme vodou a dáme zapéct. Občas rybu pokapeme máslem, ve kterém se peče. Pečeme v předehřáté troubě 12 minut. Rybu vyndáme z pekáče na oválný talíř, do pekáčku nalijeme smetanu a promícháme se šťávou a houbami. Vzniklou omáčkou rybu na talíři přelijeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept