Recept

Řezy z mořského jazyka v pivním těstíčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24302

Ingredience

600 g Brambory pečené
10 ml Citronová šťáva
0,5 ks Kypřicí prášek do pečiva
220 g Mouka pšeničná hladká T 650
600 g Mořský jazyk
60 ml Olej olivový
120 ml Omáčka tatarská
3 g Pepř černý mletý
300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 935 kcal
Kilojoule 3 912kJ
32% Sacharidy 114 g
45% Tuky 34 g
17% Sodík 349 mg
74% Bílkoviny 42 g

Řezy z mořského jazyka v pivním těstíčku postup přípravy receptu:

1

Filety pokrájíme na velikost menších řízečků, posypeme solí, pepřem a pokapeme citronovou šťávou.

2

Do misky nasypeme půlku prášku do pečiva, mouku a špetku soli. Promícháme a směs přisypeme pomalu do světlého piva a rychle rozmícháme.

3

Ve vzniklém těstíčku obalíme rybí řízečky a zprudka usmažíme v rozpáleném oleji.

4

Jako přílohu podáváme pečený brambor a tatarskou omáčku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept