Jednoduchý recept

Marocké hovězí s kořením

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 220 minut
Doba přípravy: 190 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (36%)
ID receptu: 24345

Ingredience

MARINÁDA
1 ks Cibule
1 špetka Hřebíček mletý
30 g Jogurt nízkotučný
1 špetka Kardamom
1 kávová lžička Kmín drcený
30 ml Olej olivový
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Petržel - nať
1 špetka Skořice mletá
1 špetka Sůl
3 stroužek Česnek
Marocké hovězí s kořením
350 g Hovězí kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 152 kcal
Kilojoule 636kJ
1% Sacharidy 3 g
14% Tuky 10 g
3% Sodík 68 mg
20% Bílkoviny 11 g

Marocké hovězí s kořením postup přípravy receptu:

1

Nastrouháme nebo nasekáme na jemno cibuli. Společně s nasekanou petrželí, česnekem, mletým kmínem, cayenským pepřem, kardamomem, mletou skořicí, drceným hřebíčkem, BBB jogurtem a olivovým olejem smícháme v misce. Dochutíme solí a pepřem. Ze steaků odkrojíme přebytečný tuk a každou stranu potřeme rovnoměrně marinádou. Přikryjeme a necháme v lednici 3 hodiny, nejlépe přes noc. Naložené steaky pečeme na grilu, dokud nebudou hotové dle přání, 20-30minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept