Jednoduchý recept

Skopový špíz v alobalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 24398

Ingredience

200 g Játra jehněčí
50 g Klobása - Čabajka
4 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Paprika mletá sladká
250 g Skopové maso přední
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 488 kcal
Kilojoule 2 043kJ
1% Sacharidy 2 g
54% Tuky 40 g
19% Sodík 386 mg
53% Bílkoviny 30 g

Skopový špíz v alobalu postup přípravy receptu:

1

Skopové maso nakrájíme na kostky, to samé uděláme se sýrem, klobásou a játry.

2

Nakrájené suroviny postupně napichujeme na jehly. Špízy pokapeme olejem a zlehka posypeme paprikou.

3

Jednotlivé špízy zabalíme do alobalu a grilujeme, špízy nezapomínáme otáčet.

4

Hotové špízy servírujeme se solí a čerstvou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept