Recept

Hovězí po provensálsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24503

Ingredience

400 g Bramborová kaše
500 g Hovězí svíčková
40 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
800 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 406 kcal
Kilojoule 1 698kJ
7% Sacharidy 26 g
19% Tuky 15 g
30% Sodík 593 mg
56% Bílkoviny 31 g

Hovězí po provensálsku postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a pokrájíme nadrobno. Maso nakrájíme na malé kostičky, petrželku posekáme a česnek prolisujeme.

2

Do hrnce nalijeme olej, rozpálíme a přisypeme rajčata. Osolíme, opepříme, přidáme petrželku a česnek. Hrnec přiklopíme a dusíme 10 až 12 minut. Přisypeme kostičky masa a podusíme ještě 15 minut.

3

Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept