Jednoduchý recept

Smaženice na slanině

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2462

Ingredience

0,1 l Mléko polotučné
10 g Pažitka
100 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
12 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 380 kcal
Kilojoule 1 589kJ
1% Sacharidy 3 g
39% Tuky 29 g
26% Sodík 510 mg
46% Bílkoviny 26 g

Smaženice na slanině postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na malé kostičky a opečeme na pánvi dozlatova.

2

Vejce rozkvedláme s mlékem, osolíme a nalijeme na slaninu. Mírně zamícháme vidličkou a necháme zvolna tuhnout.

3

Nakonec smaženici posypeme nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept