Jednoduchý recept

Parma s amarantem

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 24984

Ingredience

800 g Amarant - Laskavec
2 ks Bobkový list
300 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 dl Olej rostlinný
5 g Oregano sušené
1000 g Parma
4 g Pepř černý mletý
100 g Petržel - nať
200 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
6 g Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

62% Kalorie 1,224 kcal
Kilojoule 5 122kJ
43% Sacharidy 154 g
49% Tuky 36 g
27% Sodík 536 mg
125% Bílkoviny 70 g

Parma s amarantem postup přípravy receptu:

1

Ryby dobře očistíme, osolíme, pokapeme citronovou šťávou. Lehce obalíme v hladké mouce a osmažíme na rozpáleném oleji, potom i s výpekem poskládáme na pekáček.

2

Rozmixujeme rajčata a v míse důkladně promícháme s nasekaným amarantem, petrželkou, bobkovým listem, špetkou oregana, prolisovaným česnekem, solí a pepřem.

3

Vzniklou omáčkou polijeme ryby v pekáčku a 20 minut zapékáme. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept