Babiččino tajemství - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Babiččino tajemství
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | brousek |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 2510 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Cibule |
1 kávová lžička | Kmín celý |
1 polévková lžíce | Olej rostlinný |
1 špetka | Sůl |
3 ks | Vejce slepičí |
300 g | Vepřová uzená plec |
Nutriční hodnoty jedné porce
24% Kalorie 471 kcal
Kilojoule 1 972kJ
2% Sacharidy 8 g
45% Tuky 34 g
78% Sodík 2 g
64% Bílkoviny 36 g
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 458,0mg |
Draslík | 252,2mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,0mg |
Vitamín E | 1,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 4,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Kmín celý, Olej rostlinný, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Vepřová uzená plec mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Babiččino tajemství postup přípravy receptu:
1 | Nakrájenou cibuli a kmín zpěníme na olivovém oleji, přidáme vařené maso nakrájené na kousky a opečeme. |
2 | Přidáme vejce, zamícháme a dochutíme solí. |
3 | Pokrm ihned podáváme. |