Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 25104

Ingredience

60 g Cibule
20 ml Citronová šťáva
100 ml Olej olivový
200 g Olivy černé
2 g Paprika mletá sladká
160 g Paprika žlutá
5 g Pepř černý mletý
30 g Petržel - nať
200 g Rajčata
20 g Rozmarýn čerstvý
5 g Sůl
800 g Tuňák obecný
20 g Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 608 kcal
Kilojoule 2 543kJ
4% Sacharidy 14 g
54% Tuky 40 g
51% Sodík 1 g
87% Bílkoviny 49 g

Tuňák s olivami postup přípravy receptu:

1

Steaky pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Cibuli nakrájíme na plátky, česnek nadrobno nasekáme, z papriky odstraníme semínka a bílá žebra a nakrájíme ji na tenké proužky, rajčata oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme na kostičky, olivy na plátky.

2

V pánvi zahřejeme polovinu oleje, cibuli na něm dozlatova osmahneme, přidáme česnek, rajčata, papriku a plátky oliv, okořeníme mletou paprikou, rozmarýnem, tymiánem a pepřem. Tuňáka osušíme papírovou utěrkou a osolíme. Na pánvi zahřejeme zbývající olej a rybu po obou stranách asi 4 minuty při středně vysoké teplotě opečeme. Ryby rozdělíme na talíře a ozdobíme zeleninou a petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept