Jednoduchý recept

Tuňák s opečenou paprikou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 36430

Ingredience

1 kávová lžička Balsamico ocet
3 polévková lžíce Citronová šťáva
6 polévková lžíce Olej olivový
1 balení Olivy černé
2 ks Paprika oranžová
2 ks Paprika červená
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
4 plátek Tuňák obecný
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 268 kcal
Kilojoule 1 121kJ
2% Sacharidy 8 g
20% Tuky 15 g
12% Sodík 248 mg
43% Bílkoviny 24 g

Tuňák s opečenou paprikou postup přípravy receptu:

1

Plátky tuňáka dáme na 15 minut do mísy s citronovou šťávou a vodou. Poté je necháme okapat, polijeme trochou olivového oleje, osolíme a opepříme. Rozpůlíme papriky a zbavíme semínek. V grilu opékáme 12 minut ze všech stran. Poté dáme do igelitového sáčku a uzavřeme.

2

Tuňáka opékáme na rozpáleném grilu 15 minut a občas obrátíme.

3

Jakmile papriky vychladnou, oloupeme je a nakrájíme na 4 pruhy, dáme do misky. V misce zalijeme olejem, balzámovým octem a přidáme olivy.

4

Tuňáka podáváme horkého se salátem z pečených paprik.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept