Recept

Polévka z rajčatového protlaku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 25135

Ingredience

1000 ml Hovězí vývar základní
1 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
250 ml Protlak rajčatový
150 g Rýže dušená
50 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 173 kcal
Kilojoule 722kJ
7% Sacharidy 25 g
4% Tuky 3 g
43% Sodík 858 mg
20% Bílkoviny 11 g

Polévka z rajčatového protlaku postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nalijeme vývar, přilijeme rajčatový protlak, osolíme a opepříme podle chuti, přisypeme dušenou rýži a povaříme 5 minut.

2

Do talířů nasypeme strouhaný sýr, zalijeme horkou polévkou. Porce polévky ozdobíme posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept