Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 25166

Ingredience

225 g Játra kuřecí
2 kávová lžička Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 ml Sherry brandy
0,5 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 216 kcal
Kilojoule 905kJ
4% Sacharidy 16 g
6% Tuky 4 g
7% Sodík 137 mg
19% Bílkoviny 11 g

Kuřecí játra v sherry postup přípravy receptu:

1

Sherry nalijeme do kastrůlku, přivedeme k varu a zprudka svaříme na hustotu sirupu.

2

V pánvi na rozehřátém oleji smažíme rozmělněný česnek asi 1 minutu. Zvýšíme příkon tepla a přidáme očištěná a omytá játra. Restujeme je 3-4 minuty, aby se osmahla a uvnitř zůstala růžová.

3

Hotová játra osolíme, opepříme a upravíme na talíře. Přelijeme sherry a posypeme nasekanou petrželkou.

4

Ihned podáváme, vhodně doplníme toasty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept