Zdravý recept

Pošírovaná treska

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25225

Ingredience

1 ks Citrony
200 ml Mléko polotučné
20 g Petržel - nať
600 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 156 kcal
Kilojoule 651kJ
2% Sacharidy 6 g
3% Tuky 2 g
5% Sodík 109 mg
52% Bílkoviny 29 g

Pošírovaná treska postup přípravy receptu:

1

V hrnci smícháme vodu, mléko, oloupaný a nakrájený citrón a uvedeme do varu. Vložíme filety, nejsou-li zakryté, přidáme tekutinu. Pošírujeme 4 minuty na každý centimetr tloušťky filetu. Vyjmeme z hrnce, rozdělíme na talíře a ozdobíme petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept