Recept

Polévka z vepřového srdce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25397

Ingredience

30 g Celer bulvový
50 g Cibule
1200 ml Hovězí vývar základní
40 g Karotka
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Nudle vaječné
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Petržel kořen
15 g Petržel kudrnka
40 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
1 ks Vepřové srdce

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 363 kcal
Kilojoule 1 519kJ
6% Sacharidy 22 g
22% Tuky 16 g
47% Sodík 946 mg
56% Bílkoviny 32 g

Polévka z vepřového srdce postup přípravy receptu:

1

Srdce omyjeme pod tekoucí vodou, rozkrojíme napůl, vložíme do hrnce, zalijeme vývarem a vaříme 40 minut. Vařené srdce nakrájíme na menší nudličky.

2

V jiném hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme mouku a usmažíme světlejší jíšku. Rozředíme vývarem ze srdce, přidáme nudličky masa a nudličky pokrájené karotky, petržele, cibule a celeru. Ochutíme solí a pepřem a vaříme 25 minut. Nyní vsypeme polévkové nudle a vaříme ještě 5 minut.

3

Porce polévky posypeme posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept