Jednoduchý recept

Vařené skopové maso s fazolkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 25551

Ingredience

300 g Brambory
300 g Chléb konzumní
100 g Cibule
500 g Fazolové lusky zelené
2 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
750 g Skopová plec
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 697 kcal
Kilojoule 2 916kJ
13% Sacharidy 48 g
59% Tuky 44 g
17% Sodík 336 mg
47% Bílkoviny 26 g

Vařené skopové maso s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Vykostěné skopové maso nakrájíme na menší kostičky, cibuli pokrájíme nadrobno, slaninu na slabší nudličky. Česnek prolisujeme, petrželku posekáme a brambory pokrájíme na plátky.

2

Na pánev nasypeme slaninu, zahříváme, až pustí tuk. Přiložíme maso, krátce orestujeme a přisypeme cibuli, česnek, podlijeme vodou, přidáme fazolky, petrželku, sůl, pepř, pánev zakryjeme a vaříme na mírném ohni hodinu.

3

Po hodině vsypeme brambory a ještě povaříme 10 minut.

4

Podáváme v hlubokých talířích s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept