Recept

Srnčí paštika se sardelemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 25570

Ingredience

50 g Chléb pšeničný (bílý)
20 g Cibule
10 g Jalovec
2 kávová lžička Kapary
120 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
4 ks Sardelové řezy
300 g Srnčí maso
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 465 kcal
Kilojoule 1 947kJ
3% Sacharidy 10 g
43% Tuky 32 g
100% Sodík 2 g
60% Bílkoviny 34 g

Srnčí paštika se sardelemi postup přípravy receptu:

1

Sardelové řezy a srnčí maso umeleme na strojku a spolu s máslem vyšleháme do pěny. Cibuli a kapary pokrájíme nadrobno, vmícháme do pěny, přimícháme vejce, osolíme, opeříme a ochutíme drceným jalovcem. Pěnu důkladně promícháme, aby byla jednolitá a krémová.

2

Zapékací misku vymažeme máslem, vložíme do ní pěnu a pečeme na velmi mírném ohni hodinu a půl. Můžeme také paštiku uvařit ve vodní lázni.

3

Hotovou paštiku necháme vychladnout, nakrájíme na plátky a podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept