Recept

Kapustové listy plněné zvěřinou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26720

Ingredience

20 g Brusinky
5 g Chilli koření mleté
60 g Cibule
1 ks Kapusta hlávková
40 g Máslo čerstvé
15 g Pórek
10 g Rozmarýn čerstvý
200 g Srnčí plec
1 špetka Sůl
10 g Tymián čerstvý
1 ks Vejce slepičí
20 ml Víno červené
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 341 kcal
Kilojoule 1 427kJ
8% Sacharidy 30 g
18% Tuky 14 g
11% Sodík 227 mg
52% Bílkoviny 29 g

Kapustové listy plněné zvěřinou postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 175°C. Umleté maso ze zvěřiny vložíme do mísy.

2

Pórek očistíme, nakrájíme na kroužky. Cibuli a česnek oloupeme, nadrobno nasekáme. Vše osmažíme na 2/3 másla a přidáme k mleté zvěřině.

3

Maso prohněteme s bílým vínem, brusinkami, bylinkami, vejcem, chilli kořením a solí. Hmotu rozdělíme na kapustové listy, vytvarujeme kuličky a vložíme je do vymaštěné nákypové formy.

4

Zalijeme vývarem a pod pokličkou pečeme při 160°C asi 20 minut.

Poznámka

Můžeme použít i maso z jiného druhu zvěřiny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept