Pomerančový suk - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pomerančový suk
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | verca |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 2690 |
Kategorie: | Cukroví |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 18g |
---|---|
Cholesterol | 2,0mg |
Draslík | 374,5mg |
Vláknina | 9g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 10,6mg |
Vitamín E | 7,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Čokoláda hořká, Mandle, Olej stolní, Pomeranče mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mandle mleté mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pomerančový suk postup přípravy receptu:
1 | Pomerančovou kůru nastrouháme, smícháme s mletými mandlemi, olejem, rozpuštěnou čokoládou a likérem. Důkladně promícháme a vytvarujeme do tvaru tenkého válce o průměru asi 3cm. Zabalíme do kuchyňské fólie, necháme v lednici ztuhnout a poté obalíme ve strouhaných mandlích, které jsme předtím spařili a oloupali. |
2 | Těsně před podáváním suk nakrájíme na tenké plátky. |