Jednoduchý recept

Fusilli s lososem, špenátem a žampiony

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 26960

Ingredience

200 g Losos - filety
80 ml Olej olivový extra panenský
5 g Pepř černý mletý
40 g Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
350 g Těstoviny Fusilli
3 l Voda pitná
300 g Špenát listový čerstvý
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 605 kcal
Kilojoule 2 533kJ
20% Sacharidy 71 g
33% Tuky 25 g
31% Sodík 619 mg
43% Bílkoviny 24 g

Fusilli s lososem, špenátem a žampiony postup přípravy receptu:

1

Omyjeme špenát a roztrháme listy na nepříliš velké kousky. Čerstvého lososa nakrájíme na kostičky. Očistíme a omyjeme žampiony, nakrájíme na plátky.

2

V širší pánvi rozehřejeme olej, přisypeme houby a osmahneme 3-4 minuty. Osolíme, přidáme kostičky lososa, kousky špenátu

3

a restujeme několik minut. Vlijeme smetanu a sundáme pánev z ohně.

4

Fusilli uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme,

5

když jsou „al dente", dáme na pánev k omáčce.

6

Vše vrátíme zpátky na oheň a za častého míchání dovaříme těstoviny

7

ještě 2 minuty. Fusilli posypeme dle libosti pepřem a podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept