Jednoduchý recept

Cibulová zavařenina

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 27157

Ingredience

900 g Cibule
100 g Cukr třtinový
30 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Ocet Sherry
2 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 97 kcal
Kilojoule 408kJ
5% Sacharidy 19 g
3% Tuky 3 g
8% Sodík 162 mg
2% Bílkoviny 1 g

Cibulová zavařenina postup přípravy receptu:

1

V silnostěnném kastrole zpěníme máslo a za stálého míchání na něm restujeme oloupanou, na tenká kolečka nakrájenou cibuli asi 5 minut.

2

Potom do cibule vmícháme třtinový cukr, sherry ocet a sůl. Zvolna dusíme bez pokličky 30-40 minut. Zavařeninu občas promícháme, aby se nechytala ke dnu.

3

Podáváme ke grilovaným a pečeným masům a k drůbeži.

Poznámka

Zavařeninu můžeme připravit až 1 týden předem a uchovat v chladničce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept