Recept

Skopová kýta na zelenině

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27238

Ingredience

400 g Brambory vařené
80 g Celer bulvový
3 ks Cibule
150 g Klobása - Čabajka
2 špetka Majoránka
100 g Mrkev kořen
20 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
80 g Petržel kořen
2 špetka Saturejka
600 g Skopová kýta
20 g Solamyl
2 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 637 kcal
Kilojoule 2 666kJ
10% Sacharidy 35 g
131% Tuky 98 g
33% Sodík 659 mg
58% Bílkoviny 32 g

Skopová kýta na zelenině postup přípravy receptu:

1

Maso z kýty bez kosti osolíme, opepříme, posypeme saturejkou, majoránkou, na maso poklademe kolečka pikantní klobásy, zabalíme do role a převážeme provázkem.

2

Maso vložíme do pekáčku, pomažeme máslem, podlijeme vodou, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a pečeme hodinu. Očištěnou mrkev, celer a petržel nakrájíme na menší kousky, přidáme k masu a pečeme další hodinu. Průběžně podléváme. Maso vyjmeme, zbavíme provázku a naporcujeme, omáčku zahustíme solamylem a propasírujeme přes sítko.

3

Podáváme s vařeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept