Recept

Dršťky na janovský způsob

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 27286

Ingredience

600 g Brambory vařené
900 g Dršťky vařené
150 ml Hovězí vývar základní
20 g Máslo čerstvé
60 ml Olej olivový
300 ml Omáčka rajčatová
100 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 420 kcal
Kilojoule 1 756kJ
7% Sacharidy 26 g
31% Tuky 23 g
47% Sodík 938 mg
47% Bílkoviny 26 g

Dršťky na janovský způsob postup přípravy receptu:

1

Vařené dršťky nakrájíme na nudličky, vložíme na pánev s rozpáleným olejem a 3 až 5 minut je opékáme. Pekáček vymažeme máslem a smažené dršťky do něj přendáme. Rajčatovou omáčku naředíme vývarem a zalijeme dršťky v pekáčku. Vše posypeme strouhaným parmezánem, dáme zapéct do předehřáté trouby na 10 minut.

2

Podáváme s vařeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept