Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 27537

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Citronová kůra
1 kávová lžička Kapary
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Sardelová pasta
700 g Skopová plec
150 g Slanina vepřová
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 668 kcal
Kilojoule 2 795kJ
1% Sacharidy 4 g
82% Tuky 61 g
16% Sodík 318 mg
41% Bílkoviny 23 g

Pikantní skopová plec postup přípravy receptu:

1

Skopové maso očistíme a omyjeme. Slaninu nakrájíme na hranolky, potřeme je nastrouhanou cibulí, sardelovou pastou a prošpikujeme jimi maso. Plec na povrchu osolíme, vložíme do kastrolu s olejem a dusíme za občasného podlévání vodou (nebo vývarem).

2

Měkké maso vyjmeme a do omáčky přidáme citronovou kůru a nasekané kapary. Poprášíme hladkou moukou a chvíli povaříme.

3

Podáváme s bramborovými knedlíky a dušeným špenátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept