Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 28003

Ingredience

4 polévková lžíce Cukr moučkový
500 ml Mléko plnotučné
200 ml Olej rostlinný
6 polévková lžíce Povidla švestková
2 kávová lžička Skořice mletá
6 polévková lžíce Strouhanka
2 ks Vejce slepičí
6 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 628 kcal
Kilojoule 2 628kJ
16% Sacharidy 59 g
53% Tuky 40 g
5% Sodík 91 mg
18% Bílkoviny 10 g

Švestkové pavézky postup přípravy receptu:

1

Kulaté žemle podélně rozkrojíme, potřeme švestkovými povidly a přiklopíme.

2

Žemle namočíme do mléka s rozšlehanými vejci a obalíme ve strouhance. Smažíme je na pánvi v rozpáleném oleji po obou stranách dozlatova.

3

Ještě teplé pavézky obalíme v moučkovém cukru smíchaném se skořicí a ihned podáváme s bílou kávou nebo s čajem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept