Jednoduchý recept

Kachní prsa s hráškem a karotkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 28509

Ingredience

400 g Brambory vařené
50 g Cibule
150 g Hrášek
600 g Kachní prsa
150 g Karotka
15 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Muškátový oříšek
30 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
15 g Sůl
300 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 481 kcal
Kilojoule 2 014kJ
9% Sacharidy 34 g
20% Tuky 15 g
102% Sodík 2 g
63% Bílkoviny 36 g

Kachní prsa s hráškem a karotkou postup přípravy receptu:

1

Kachní prsa lehce naklepeme, ochutíme solí, pepřem a nakrájíme na menší kousky. Karotku nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno.

2

V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, karotku a hrášek, osmažíme, přidáme kousky masa, orestujeme, necháme vysmahnout, zaprášíme troškou mouky, podlijeme vývarem, přidáme špetku mletého muškátu a dusíme doměkka. Tekutina se z poloviny odpaří a pokrm se zahustí.

3

Podáváme s vařeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept