Recept

Bramborový nákyp s houbami a sýrem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 29082

Ingredience

1 ks Bazalka
600 g Brambory
2 ks Cibule
250 g Mozzarella
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Petržel - nať
3 polévková lžíce Strouhanka
150 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
0,1 l Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 460 kcal
Kilojoule 1 925kJ
10% Sacharidy 35 g
30% Tuky 22 g
44% Sodík 875 mg
58% Bílkoviny 32 g

Bramborový nákyp s houbami a sýrem postup přípravy receptu:

1

Brambory omyjeme, očistíme, nakrájíme na tenké plátky. Česnek a cibuli oloupeme a najemno nasekáme. Houby očistíme. Mozzarellu nakrájíme na plátky, parmazán nastrouháme. Bazalku omyjeme, lístky otrháme a nasekáme najemno.

2

Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia. Zapékací mísu vytřeme olejem a postupně vkládáme brambory, cibuli, česnek, houby, mozzarellu, parmazán a bazalku. Vše osolíme, opepříme, zalijeme zeleninovým vývarem a posypeme strouhankou. Po upečení ozdobíme petrželkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept