Recept

Drobenkový koláč s broskvemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 29170

Ingredience

700 g Broskve
60 g Cukr třtinový
2 polévková lžíce Maizena - kukuřičný škrob
2 polévková lžíce Med včelí
60 g Mouka polohrubá
60 g Máslo čerstvé
60 g Ořechy lískové
2 ks Pomeranče
1 kávová lžička Skořice mletá
250 g Višně
1 ks Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 617 kcal
Kilojoule 2 580kJ
22% Sacharidy 79 g
30% Tuky 22 g
0% Sodík 7 mg
13% Bílkoviny 7 g

Drobenkový koláč s broskvemi postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia. Zapékací mísu vymažeme máslem. Broskve a višně zbavíme pecek. Broskve nakrájíme na plátky, společně s višněmi dáme do zapékací mísy. Vymačkáme šťávu z pomerančů, smícháme ji s nastrouhaným zázvorem, medem, škrobem a přimícháme do ovoce. Pečeme v předehřáté troubě 15 minut.

2

Cukr, mouku, oříšky, vločky másla prohněteme na drobenku, kterou rozložíme na ovoce a vložíme zpátky do trouby. Pečeme ještě dalších 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept