Jednoduchý recept

Rýžová nádivka s husími játry

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 29767

Ingredience

50 g Játra husí
30 g Kohoutí varlata
60 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
250 g Rýže dušená
10 g Sůl
20 g Šalotka
30 g Šunka dušená
30 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 206 kcal
Kilojoule 863kJ
4% Sacharidy 16 g
18% Tuky 14 g
50% Sodík 991 mg
9% Bílkoviny 5 g

Rýžová nádivka s husími játry postup přípravy receptu:

1

Šunku, husí játra a odblaněná kohoutí varlata nakrájíme na kostičky, žampiony na plátky.

2

V pánvi rozpustíme lžíci másla, přisypeme všechno maso, žampiony a zvolna orestujeme. Vyndáme z pánve a vmícháme do dušené rýže. Přidáme nadrobno nakrájenou šalotku, sůl, pepř a dvě lžíce čerstvého másla, promícháme s rýží, až vznikne jednolitá směs.

3

Tato nádivka se používá k nadívání veškeré drůbeže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept