Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3015

Ingredience

100 g Cukr třtinový
2 polévková lžíce Martell cognac
30 g Máslo čerstvé
400 ml Smetana 6% (do kávy)
1 špetka Sůl
1 ks Vanilkový lusk
150 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

91% Kalorie 1,796 kcal
Kilojoule 7 515kJ
58% Sacharidy 208 g
128% Tuky 96 g
15% Sodík 297 mg
38% Bílkoviny 22 g

Koňaková omáčka postup přípravy receptu:

1

V kastrůlku smícháme kávovou smetanu, cukr a dřeň z vanilkového lusku a mícháme, dokud se cukr nerozpustí.

2

Poté krátce asi 1minutu povaříme. Přidáme nasekanou čokoládu a necháme ji rozpustit. Přimícháme koňak a máslo a dochutíme solí.

3

Omáčka je vhodná ke zmrzlině.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept