Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 30175

Ingredience

20 g Cukr krupice
1200 g Jehněčí maso
120 g Máslo čerstvé
4 g Pepř černý mletý
300 g Rajčata
8 g Skořice mletá
9 g Sůl
4 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 573 kcal
Kilojoule 2 395kJ
2% Sacharidy 7 g
54% Tuky 41 g
29% Sodík 587 mg
40% Bílkoviny 23 g

Jehně kapama postup přípravy receptu:

1

Jehněčí maso naporcujeme na plátky a orestujeme na másle ze všech stran. Přidáme rozkrájená rajčata, osolíme, opepříme, ochutíme skořicí a nakonec podlijeme vodou. Vaříme 1 a 1/2 hodiny na mírném ohni zakryté, občas zamícháme. Když je maso měkké, dochutíme trochou cukru a servírujeme plátky masa, přelité sosem, nejlépe s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept