Recept

Ragú z ryb a uzeného masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 30302

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Cibule
300 ml Hovězí vývar základní
2 kávová lžička Jíška instantní
300 g Kapr obecný
50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
300 g Vepřový bok uzený
200 ml Víno červené
500 g Zelenina kořenová
300 g Úhoř říční
120 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 569 kcal
Kilojoule 2 380kJ
3% Sacharidy 12 g
51% Tuky 39 g
73% Sodík 1 g
62% Bílkoviny 35 g

Ragú z ryb a uzeného masa postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté kapří maso povaříme chvíli v osolené vodě, vyjmeme, vykostíme a nakrájíme na kousky. Úhoře a uzené maso nadrobno nakrájíme, mírně osolíme a spolu s kapřím masem vložíme do hrnce. Přidáme oloupanou, nasekanou cibuli, očištěné, na plátky nakrájené žampiony, máslo, očištěnou, nakrájenou kořenovou zeleninu, bobkový list a vše zalijeme vínem a vývarem. Zvolna dusíme doměkka.

2

Kousky masa vyjmeme a upravíme na servírovací mísu. Zeleninu propasírujeme, zahustíme jíškou a chvíli povaříme. Nalijeme na kousky ryb a pokrm ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept